PARTNERS

Samen slimmer beter sneller

Partnerships

Onze positionering als zogenaamd expert systeem op het gebied van oplossingen voor planning en mobiele werkprocessen heeft geresulteerd in een aanzienlijk aantal strategische partnerships met aanbieders van backoffice oplossingen en ERP applicaties. Een strategisch partnership betekent dat er een standaard integratie met elkaars oplossingen is en dat deze actief onderhouden wordt door beide partijen.  Naast een optimale integratie, garandeert het partnership een afstemming op het gebied van productdevelopment, support, sales en marketing.

Acto is dé software- en organisatiespecialist voor de installatie, bouw- en infrabranche. Acto biedt, samen met haar partners, een breed scala aan moderne oplossingen voor het managen van hun projecten, maar ook voor het stroomlijnen van de processen op gebied van service en onderhoud. Met een groep van circa 100 professionals staat Acto elk dag klaar om de klanten te adviseren en te ondersteunen bij procesoptimalisaties en het implementeren van nieuwe software. En dat al meer dan 35 jaar.

 

Bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter. 
Het geschikte gereedschap om uw bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter op te zetten. Newbase garandeert een volledige ERP applicatie voor alle medewerkers en geeft een compleet overzicht van projecten, relaties, orders, offertes, marges, en al uw gemaakte afspraken en contracten met uw klanten, volledig geïntegreerd met PCA in combinatie met projecten, service contracten, service historie & servicetickets.

Gilde Software verkoopt en implementeert bedrijfssoftware. De doelgroep is het MKB, het primaire proces bestaat uit projecten. Gilde Software focust zich op vier branches waarin zij een dominante positie innemen: Afbouw, Carrosserie, Installatie en Dak. Gilde Software heeft een sterke positie bereikt door de bedrijfssoftware per branche specifiek in te richten en per branche met direct bruikbare content te vullen. Bovendien snijden zij de bedrijfssoftware per klant desgewenst op maat. Resultaat: alle bedrijfsprocessen onder controle!

Aareon Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedbeheerders. Wij ondersteunen alle processen: sturend, primair en ondersteunend. Samen met PCA bieden wij de perfecte oplossing voor het dagelijks onderhoud van vastgoedbeheerders: eenvoudig, compleet en geïntegreerd. Volledig digitaal vanaf het reparatieverzoek tot aan de verwerking van de uren, materiaal en kosten.

Resultaat Gericht Samenwerken via een cloudapplicatie met altijd real time inzicht voor alle partijen. Hier is RGS+ voor ontwikkeld: RGS+ automatiseert het hele RGS proces en ondersteunt alle processtappen om tot een goed, gezamenlijk resultaat te komen. De opdrachtgever heeft hiermee de strategie en KPI’s helder om onderhoudspartijen uit te dagen om te komen met de beste onderhoudsaanpak. Onderhoudspartijen worden in het proces geholpen om overzicht te houden over meerdere objecten en kunnen de beperkt beschikbare tijd zoveel mogelijk besteden aan het uitdenken van goede onderhoudsscenario’s.

Met de ICT oplossingen, kennis en diensten voegt NCCW waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doet NCCW door naar haar klanten te luisteren en hen ICT oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen.