smarter, better, faster

Onze belofte uit zich in think smarter, act better, move faster. Door slimme cloud-oplossingen in te zetten, wordt uw proces verbeterd en kunt u sneller handelen.

Het kernwoord smarter geeft aan dat wij vernieuwend en vindingrijk zijn. Donkerblauw symboliseert onze honger naar innovatie, we willen niet volgen maar nieuwe inzichten opdoen. Voor u slim omgaan met data en zo kennis en waarde toevoegen aan uw organisatie.

Het kernwoord better geeft aan dat wij vindingrijk en integer zijn. Helder en blauw symboliseert dat wij in alle eerlijkheid iets willen bijdragen aan uw succes. Geen prestigekwestie, maar omdat het in onze aard zit.

Het kernwoord faster geeft aan dat wij gedreven zijn en vernieuwend. Warmrood staat voor vuur en snelheid. De passie waarmee wij uw vraag willen beantwoorden.

 

Het kan immers altijd slimmer, beter en sneller.

Onze krachten en MVO!

Kracht
De typerende nuchtere houding van PCA maakt dat wij misschien niet meteen opvallen. Wij schreeuwen onze successen niet van de daken. Echter, met ruim 20 jaar ervaring kennen wij onze branches goed. Toch luisteren wij nog iedere dag naar dát wat de klant of de branche beweegt. Het fanatisme om iedere dag opnieuw het verschil te willen maken voor onze klanten zit diepgeworteld in onze genen. De ongeëvenaarde inhoud, kennis en ervaring die PCA bij zich draagt maakt dat wij ons planningsexperts mogen noemen. Ons team heeft de drang om iedere dag slimmer, beter en sneller te willen zijn. Luisteren naar wat u te vertellen heeft, uw processen analyseren en vervolgens een helder advies geven. Dat is wat wij doen.

 

Cloud
Onze oplossingen zijn gestoeld op cloud-technologie. Wij leveren Software as a Service (SaaS); volledig cloud dus u hoeft niets te installeren of beheren. Omvangrijke investeringen of prijzige onderhoudsfacturen behoren tot het verleden. Bovendien bent u altijd automatisch up-to-date met de laatste versie van de software. Ons platform is eindeloos schaalbaar. Door het gebruik van cloud-technologie zijn wij vanzelfsprekend overal ter wereld, op ieder tijdstip benaderbaar en te gebruiken. De cloudoplossingen van PCA zijn enorm wendbaar, schaalbaar en uitermate geschikt om mee te bewegen met de snel veranderende eisen die gesteld worden aan uw organisatie en uw processen. Toekomstbestendig dus.

 

Gebruiksvriendelijkheid
Onze oplossingen bieden een intuïtieve gebruikersinterface. Iedere gebruiker kan zijn eigen weergavevoorkeuren vastleggen. Het heeft de prettige eigenschap dat alle gebruikersinstellingen bewaard worden en blijven. Ook voorziet het platform van PCA in een uitgebreide rollen- en rechtenstructuur. Hiermee kan iedere gebruiker voorzien worden van de noodzakelijke toepassingen en de te gebruiken data.

 

Afrekenmodel
PCA hanteert voor haar SaaS oplossingen het Pay-per-Use model. U betaalt een transparante fee per maand gebaseerd op het aantal gebruikers met hun rollen en rechten. Ons afrekenmodel zorgt ervoor dat er niet meer betaald wordt dan het daadwerkelijke gebruik. Helder en transparant.

 

Dataveiligheid en beschikbaarheid
Veiligheid speelt een hoofdrol in onze dienstverlening en oplossingen. Met de juiste maatregelen voorkomen wij misbruik en beveiligen wij uw data. Om uw data altijd te beschermen, hebben wij een doordacht back-up systeem. PCA garandeert een beschikbaarheid van 99.95% van haar cloud-oplossingen.

 

Duurzaam: begint bij onszelf!
Daar waar wij tot een jaar geleden nog hybride auto’s kochten, gaan we nu voor een volledig elektrisch wagenpark in 2021. De eerste PCA Tesla’s berijden inmiddels de wegen in ons mooie land. Vandaag de dag leggen wij circa 50% van de door onze medewerkers gereden kilometers volledig elektrisch af!


Zelfs het dak eraf in Raalte
Ons bedrijfspand, volledig bestaand uit kantoorruimte, stamt uit 2001. Destijds waren de isolatiewaardes anders dan hetgeen nu realiseerbaar is. Momenteel onderzoeken wij onder andere de mogelijkheden om het dak optimaal te isoleren. Ook zijn er zonnepanelen besteld. Deze worden geplaatst in een oost-west oriëntatie. Daarmee genereren we een doordachte opbrengst, passend bij (en afgestemd op) ons verbruik.

 

Duurzaam en betaalbaar; een boeiende puzzel
Ook het binnenklimaat ligt onder een vergrootglas. Momenteel draait er een klassiek aircosysteem, een grote energieverslinder in onze energiehuishouding. We onderzoeken momenteel een veelbelovend alternatief.

 

Lees hier ons nieuwsbericht hierover: duurzaam PCA nieuws

 

Wordt vervolgd!

 

Facts & figures

100%

SaaS

Software as a Service

99,95%

Uptime

99,95% uptime in 2017

+25%

2017

+25% groei in aantal klanten

>1.35

miljoen taken

>1.35 miljoen verwerkte taken in 2017