Strategische partners

PCA Mobile heeft met vooraanstaande spelers binnen de focus markten strategische partnerships. Een strategisch partnership betekent dat er een standaard integratie met elkaars oplossingen is en dat deze actief onderhouden wordt door beide partijen. Een ander voordeel wat dat voor u als klant kan betekenen is dat u een aanspreekpunt kunt hebben indien wenselijk.

Aareon Nederland

Aareon is Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

Aareon is vertegenwoordigd in 6 Europese landen op 27 locaties en bedient met 1.500 medewerkers meer dan 2.800 vastgoedbedrijven die samen 10 miljoen vhe’s beheren. Er werken in Europa inmiddels circa 50.000 gebruikers met oplossingen van Aareon.
standaard integratie met Tobias, Tobias AX en planbord

Gilde Software

Gilde is marktleider in de schilders- en afbouwbranche, in de carrosseriebranche en in de dak- en gevelbranche. In de installatiebranche groeien ze volop. De toonaangevende positie in verschillende branches is het beste bewijs van de kwaliteit van de software die ze leveren.

Gilde heeft deze positie mede bereikt door branchespecifieke software te ontwikkelen, praktische hulpmiddelen die ondernemers concreet vooruit helpen.

Standaard integratie met Handsoft Pro

Ctrack Benelux

Ctrack Benelux, DigiCore Europa en DigiCore Holdings Ltd maken onderdeel uit van Novatel Wireless. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van voertuigvolgsystemen en fleetmanagement- en telematica oplossingen.

Met ruim 1.000.000 geïnstalleerde GPS/GPRS units in meer dan 55 landen, verspreid over 6 continenten, is Ctrack één van ‘s werelds grootste telematica leveranciers. In de Benelux gebruiken ruim 3.000 fleetmanagers Ctrack oplossingen.

In 1998 is Ctrack Benelux van start gegaan. De oprichters waren ervaren ontwikkelaars en installateurs van voertuigvolgsystemen. Deze ‘roots’ zijn nog altijd herkenbaar:

Standaard integratie met Fleetmanagement oplossingen

NCCW

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaaloplossing voor de woningcorporatiebranche. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Ze dragen er zorg voor dat de processen bij corporaties optimaal en efficiënt verlopen en dat de klanttevredenheid wordt verhoogd. Dankzij NCCW kunnen ruim 1,5 miljoen huurders en duizenden leveranciers 24/7 online hun zaken afhandelen met de corporatie.

Corporaties staan voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals stedelijke vernieuwing, vergrijzing, de economische crisis en immigratie. NCCW volgt deze brancheontwikkelingen op de voet. Om hier goed op in te spelen heeft de branche uitstekende informatiesystemen nodig. En deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve informatiesystemen levert NCCW!

Standaard integratie met BIS NOA, First en de Corporatiecloud

Newbase

Met Newbase heeft u het geschikte gereedschap om uw bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter op te zetten. Newbase garandeert een gestroomlijnd werkproces voor alle medewerkers en geeft een compleet overzicht van projecten, relaties, orders, offertes, marges, en al uw gemaakte afspraken en contracten met uw klanten.
Geen post-its naast het scherm of postbakjes meer op de bureaus. Met Newbase is het papierloze kantoor en gestructureerd werken binnen bijvoorbeeld een ISO-normering binnen handbereik!

Standaard integratie met Newbase

Acto

Acto levert een complete oplossing op gebied van service- en projectmanagement. Compleet met planningtools, portalen om bijvoorbeeld klanten te informeren, apps, management informatie en business intelligence. Maar ook voor deeloplossingen, zoals voor het maken van calculaties, bent u bij Acto aan het juiste adres. Een hele mond vol.
Standaard integratie met diverse oplossingen van Acto