Smart solutions for (sm)all devices

mobiele oplossingen

PCA Mobile beschikt over een divers aanbod van mobiele oplossingen. Van full-service app tot en met een basis oplossing voor urenregistratie. De mobiele oplossingen van PCA Mobile zijn in een mixed model in te zetten. Hierdoor kunt u per gebruikersgroep de juisten software en/of hardware componenten inzetten.

planning en routeoptimalisatie

PCA mobile heeft een zeer geavanceerd planbord ter beschikking waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. De adoptie van ons planbord gaat erg eenvoudig en wordt ingezet voor een grote diversiteit aan  processen bij onze klanten. Of dit nu aansturing van monteurs in het veld betreft of het maken van afspraken voor en door klanten.

Ons planbord blijkt uitermate geschikt te zijn voor organisaties die zich bewust zijn van het feit dat de centrale opslag van resources, kennis en kunde, werktijden, vrije dagen, regio’s en opdracht soorten erg belangrijk is voor het nemen van goede beslissingen. De optimale grafische ondersteuning die onze oplossing daarbij biedt is een key feature.

Met de in ons landschap opgeslagen data en kennis gaan we vervolgens een stap verder. Ons planbord kan informatie uitwisselen tussen eigen mensen, derden en opdrachtgevers op basis van een statuswijziging.

portalen

PCA Mobile heeft een divers aanbod van portalen voor de ontsluiting van informatie aan externe processen. Denk hierbij aan een eindgebruikers portaal, voor het online maken en wijzigen van de afspraak.

Maar bijvoorbeeld ook een service monitor portaal, voor het online weergeven van de status van uw werkzaamheden voor opdrachtgevers.

management informatie

Door alle data digitaal vast te leggen krijgt u een grote en diverse schat aan informatie. Deze informatie kan u verder helpen door een juiste weergave van uw management informatie. PCA Mobile beschikt over diverse tools om de vergaarde data op een overzichtelijke manier te presenteren.